Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching re-integratie, verzuimbegeleiding, loopbaan coaching en outplacement in Nijmegen en omstreken, Arnhem, Ede, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Tiel, Breda, Tilburg, Velp, Roermond, Sittard en Maastricht

Omdat plezier in je werk heel wat waard is!

Stel, je hebt een leidinggevende waarmee je niet zo goed door één deur kan, of er zijn spanningen op de werkvoer. Misschien ben je minder fit de laatste tijd of zit je gewoon niet zo lekker in je vel. Genoeg redenen te bedenken waarom jij soms met tegenzin naar je werk gaat. In dat geval is onze vitaliteitscoach dé persoon die je verder kan helpen!

Met een vitaliteitscoach los je allerlei soorten werk gerelateerde problemen in no time op. Dat is belangrijk want het gaat om je baan, je inkomen, je toekomst en je welzijn. Daar kun je niet zuinig genoeg op zijn! Bovendien ben je heus niet de enige. Problemen op het werk zijn aan de de orde van de dag, maar je moet er wel iets aan doen. Laat het niet sluimeren, maar maak het bespreekbaar.

De vitaliteitscoach: voorkomen is beter dan genezen

Een vitaliteitscoach die jou inspireert en waar je enthousiast van wordt. Die jou helpt om je levensstijl een gezonde boost te geven en samen met jou een koers bepaalt voor de toekomst. Met wie je zaken bespreekt die nog niet zo lekker lopen in je leven. Zaken die jou op een later moment in je baan (áls je hier niets aan doet) behoorlijk kunnen opbreken, met alle gevolgen van dien. Voor je het weet, ga je met een rotgevoel naar je werk waardoor verzuim op de loer ligt en later wellicht een burn-out. Dat wil je het liefst voorkomen toch? Pak je problemen daarom aan als ze nog klein zijn!

De vitaliteitscoach: daar kun je op vertrouwen

De vitaliteitscoach van Nieuwe Sporen is een ervaren coach die als geen ander weet waar je in je werk allemaal tegenaan kunt lopen. Luisteren kan deze als de beste. De coach draagt oplossingen aan en helpt jou om die stapsgewijs uit te voeren. De gesprekken die jullie hebben, zijn absoluut vertrouwelijk. We bekijken samen wat jouw behoeften zijn, welke hulp je nodig hebt en welke stappen je zelf kunt nemen. Plezier in je werk, is heel wat waard!

Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe balans tussen werk en levensfase. 

Informatie en aanmelden

De gesprekken met de vitaliteitscoach vinden plaats op een locatie naar wens. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis en vrijblijvend gesprek.

▪ office@nieuwesporen.nl
▪ 085 – 822 4110
▪ Sint Annastraat 50, 6524 GE Nijmegen

Meer Informatie

Wilt u meer weten over Nieuwe Sporen of onze diensten? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis en vrijblijvend gesprek.

Adres

Sint Annastraat 50
6524 GE Nijmegen