Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Even voorstellen… onze nieuwe medewerkers!

Nieuwe Sporen is aan het groeien! Daarom hebben we het afgelopen half jaar een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen om ons team te versterken. Hierbij willen we ze graag aan jullie voorstellen…

Jeanne Kuijpers – Senior Coach

Locatie Nijmegen
Mensgericht, doelgericht en resultaatgericht. Zó sta ik in mijn leven en in mijn werk! Het is mijn drive om anderen te stimuleren, het beste uit zichzelf te halen. Sleutelbegrippen hierbij zijn het versterken van zelfvertrouwen en geloof in eigen mogelijkheden. Mijn communicatiestijl is helder, respectvol en enthousiasmerend, en confronterend waar nodig. Vanuit betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid ga ik samen met jou op zoek naar je talenten, ambities en innerlijke drijfveren, en ondersteun ik jou graag bij de volgende stappen in je loopbaan. Mijn missie is geslaagd als alle betrokkenen tevreden zijn met het behaalde resultaat.

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanne-kuijpers-225072134/
Email: j.kuijpers@nieuwesporen.nl

 

Esther de Weijer – Senior coach

Locatie Nijmegen
Als loopbaancoach ben ik te typeren als iemand die intuïtief de goede vragen stelt vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de drijfveren van mensen en daar inmiddels blind op durft te vertrouwen. Ik heb een zeer directe en resultaatgerichte aanpak die vooral voortkomt uit betrokkenheid. Mijn doel is mensen te helpen met hun loopbaanvragen en het vinden van een nieuw perspectief. Ik ga uit van de kwaliteiten die ieder mens heeft en zoek steeds naar ieders authenticiteit. Het individu is het uitgangspunt. Met mijn aanpak help ik bij het onderzoeken en vinden van zijn of haar unieke toegevoegde waarde. “Doe datgene waar je goed in bent, durf je eigen leven te leiden en maak autonome keuzes. Omgaan met je kwetsbaarheid maakt je een sterk mens.” Het is voor een medewerker een enorme winst om deel te blijven of gaan nemen aan het werkende leven. Door helder en open te communiceren en door mijn kennis van de wet en regelgeving ondersteun ik alle partijen om dit doel te bereiken. Mijn kracht schuilt in jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een grote passie voor mijn vak.

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/esther-de-weijer-b0a144119/
Email: e.de.weijer@nieuwesporen.nl

 

Ruud Lukkezen – Senior coach

Locatie Nijmegen
Plezier, voldoening en waardering uit mijn werk halen ervaar ik dagelijks als mijn grootste drijfveer, zowel voor mijzelf als voor mijn cliënten. Respect, vertrouwen en waardering brengt het beste in mensen naar boven. Mijn werkervaringen binnen het bedrijfsleven en in de zorg maken mij in staat de belangen van de betrokken partijen in beeld te brengen en af te wegen. In de rol van spin in ’t web voel ik me helemaal in mijn element. Hierbij mensen onderling verbinden zie ik als een mooie uitdaging. Het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen opent in mijn beleving de weg naar nieuwe sporen.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ruud-lukkezen-61a3a842/

Email: r.lukkezen@nieuwesporen.nl

 

Danny Reijmers – Jobhunter

Locatie Nijmegen
Als sollicitatiecoach, jobhunter en junior loopbaancoach geef ik ondersteuning bij het creëren van een toekomstvisie, dan wel het vinden van een passende baan. Verbeeldingskracht en visualisatie zijn, los van de verschillende tests – analyses en onderzoeken, in mijn optiek erg belangrijk. Onze talenten en dromen zijn via de natuurwetten in ons verankerd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat iedereen zijn dromen kan najagen, dit is immers wie wij zijn. Leven vanuit onze potentie! Mijn motto is dan ook “droom groot, begin klein, blijf positief.” Mijn afgeronde opleiding ‘Human Resource Management – Psychologie’ geeft mij theoretische kaders, maar ik put vooral uit mijn persoonlijke ervaring. Naast mijn passie voor loopbaanbegeleiding, houd ik mij onder andere bezig met muziek, skiën, reizen en lezen. Graag ga ik met jou in gesprek over jouw passie en interesses en ondersteun ik jou in het vinden van jouw nieuwe spoor. Tot snel bij Nieuwe Sporen. Danny Reijmers.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/dannyreijmers-loopbaancoach/
Email: d.reijmers@nieuwesporen.nl

 

 

Babet Söhne – Senior coach

Locatie Rotterdam / Den Haag
Mijn HR-achtergrond heb ik een aantal jaren geleden aangevuld met een coachopleiding en verschillende cursussen om mijn coachvaardigheden te ontwikkelen. Mensen verder helpen met hun levensloop en loopbaan is voor mij energie gevend. Samen aan het werk om verder te komen kan wat mij betreft vanuit verschillende niveaus. Gaan we je kwaliteiten onderzoeken? Of weet je die al en kunnen we direct acties ondernemen op de arbeidsmarkt? Kenmerkend voor mij is dat ik positief ingesteld ben en anderen mee kan nemen in die positiviteit. Actie, planning en aandacht geven helpen mij tevens om mijn doelen te bereiken. Ik ben dan ook iemand die praktisch en proactief aan de slag gaat om het resultaat te behalen

.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/babetsohne/
Email: b.sohne@nieuwesporen.nl

 

author avatar
Sanne Joosten

Contact

Adres

Sint Annastraat 50
6524 GE Nijmegen

024 3607034