Nieuwe Sporen | Nieuwe medewerkers
2095
post-template-default,single,single-post,postid-2095,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Blog

Nieuwe medewerkers

Nieuwe Sporen heeft de afgelopen weer een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen om ons team te versterken. Hierbij willen we ze graag aan jullie voorstellen…

 

Babet Söhne – Senior coach

Locatie Rotterdam / Den Haag
Mijn HR-achtergrond heb ik een aantal jaren geleden aangevuld met een coachopleiding en verschillende cursussen om mijn coachvaardigheden te ontwikkelen. Mensen verder helpen met hun levensloop en loopbaan is voor mij energie gevend. Samen aan het werk om verder te komen kan wat mij betreft vanuit verschillende niveaus. Gaan we je kwaliteiten onderzoeken? Of weet je die al en kunnen we direct acties ondernemen op de arbeidsmarkt? Kenmerkend voor mij is dat ik positief ingesteld ben en anderen mee kan nemen in die positiviteit. Actie, planning en aandacht geven helpen mij tevens om mijn doelen te bereiken. Ik ben dan ook iemand die praktisch en proactief aan de slag gaat om het resultaat te behalen.

 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/babetsohne/
Email: b.sohne@nieuwesporen.nl

 

 

Marina van Riet-Kalčik   – Senior coach / Casemanager

Locatie Nijmegen, Arnhem
Mijn persoonlijke drive om met mensen te werken, heeft te maken met het feit dat ieder mens en iedere organisatie anders is. Mijn loopbaan is begonnen in de re-integratie en coaching van mensen met diverse achtergronden en problematieken. Afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in preventie & verzuim- en ziektewet en conflictbemiddeling binnen MKB branche. Ik ben betrokken, gedreven gesprekspartner die vanuit een grote interesse voor de ander, beschikbaar is om te ondersteunen daar waar nodig is.

 

 

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/marinavanriet
Email: m.van.riet@nieuwesporen.nl

 

 

Marion Hoogstede – Senior Coach (CMI RL en Noloc gecertificeerd)

Locatie Nijmegen
Het is mijn passie om mensen nieuwe perspectief te laten ontdekken via werk. Het is écht mogelijk om met plezier naar je werk te gaan! Als je werk kiest dat bij je past, verheug je je misschien zelfs op de volgende werkdag. Ik weet dit uit eigen ervaring en ik gun het een ander ook. Werk betekent een inkomen, een netwerk, afleiding, een referentiekader, zingeving en misschien nog wel meer voor jou. Werk verrichten dat (mentaal en/of fysiek) niet bij je past, kan je uitputten en uiteindelijk ziek maken. Het is daarom heel belangrijk om je eigen waarden en normen, werkstijlen, competenties, valkuilen en leerdoelen goed te kennen voor je (nieuwe) keuzes maakt. En vanuit je nieuwe inzichten kom je tot actie! Na meer dan 40 jaar in het P&O vakgebied te hebben gewerkt, als coach, adviseur, coördinator en HR-manager heb ik op mijn 57e besloten mij te richten op taken die mij energie en werkplezier gaven. Die vond ik in het beroep van loopbaanadviseur en (re-integratie) coach. Mijn talent: invoelend vermogen, energiek, verbindend, praktisch ingesteld, ondernemerschap. Mijn motto is: Talent krijgt nog meer waarde als je het benut!

LinkedIn:
https://nl.linkedin.com/in/marion-hoogstede-rl-9640458a
Email: m.hoogstede@nieuwesporen.nl

 

Danny Crombag – Systeembeheerder & Administratieve/facilitaire ondersteuning

Locatie Nijmegen
In 2000 heb ik een opleiding gevolgd als technisch systeembeheerder. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest als administratief medewerker bij diverse culturele instellingen. Sinds 2017 werk ik bij Nieuwe Sporen in het systeembeheer en de administratieve/facilitaire ondersteuning. Hierbij ondersteun ik de coaches zoveel mogelijk.

 

 

 

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/danny-crombag-2216b0100
Email: d.crombag@nieuwesporen.nl

 

 

Evelien Baas – Medewerker Marketing & Communicatie

Locatie Nijmegen
Sinds eind 2017 mag ik deel uitmaken van Nieuwe Sporen, van een hecht betrokken team, een bedrijf dat elke dag klaar staat voor haar cliënten. Ik omschrijf mezelf als een creatieve duizendpoot en hou me graag bezig met grafische vormgeving, fotografie, webdesign en zoekmachine optimalisatie. Met mijn jarenlange ervaring binnen de Marketing en Communicatie ben ik volop bezig met de interne en externe communicatie van Nieuwe Sporen. Ik denk graag met mensen mee en vertaal dit in mooie concepten en projecten. Vol passie, creativiteit en enthousiasme ben ik altijd op zoek naar manieren om de juiste toon te zetten, de juiste beelden te selecteren en de diverse marketing- en communicatietools te integreren om de boodschap helder en duidelijk neer te zetten.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/evelien-baas

Email: e.baas@nieuwesporen.nl

 

 

 

 

 

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.