Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Samenwerking met DeSeizoenen

We zijn dit jaar een mooie samenwerking aangegaan met DeSeizoenen voor onze Werkfit maken trajecten – Herstelcoaching. Dit vindt plaats op één van de werklocaties van DeSeizoenen, namelijk het Jachtslot Mookerheide. Samen in een team van natuurliefhebbers, onder leiding van een professionele hovenier/groenteteler worden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Ervaring is zeker niet nodig. Iedereen krijgt namelijk in alle rust de mogelijkheid om het werk te leren en structuur en ritme te ervaren. De seizoenen en het weer spelen hierbij een belangrijke rol. De coach van Nieuwe Sporen is hierbij aanwezig om te ondersteunen op de momenten dat dat nodig is. Het traject bestaat de eerste 3 maanden uit een herstelwerkplek (HWP), welke daarna over kan gaan in een werkervaringsplaats (WEP). Ten slotte met het  vinden van een passende én duurzame werkplek als uiteindelijke doel.

Organisatie DeSeizoenen
DeSeizoenen bestaat uit twee grote en vijf kleinere woon- en werkgemeenschappen in Oost- en Zuid-Nederland. Ze werken vanuit een antroposofische visie, waarbij ontwikkeling en welbevinden van cliënten centraal staan en het samen wonen en werken in verbinding met familie en wettelijk vertegenwoordigers, medewerkers en vrijwilligers een essentiële rol speelt. Wij willen onze cliënten een rijk leven bieden op prachtige woonplekken met zeer gevarieerde en uitdagende werk-/dagbestedingsmogelijkheden. En een ruim en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan kunst, cultuur en gemeenschappelijke en individuele vrijetijdsactiviteiten. Onze medewerkers zetten zich vol betrokkenheid en interesse voor cliënten in. Hierbij staat de eigen ontwikkeling van de cliënt voorop.

Wilt u meer informatie over herstelcoaching bij DeSeizoenen? Kijk dan op de website van DeSeizoenen of download onze leaflet. Voor meer informatie over het traject of voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak, neem gerust contact op.

 

DeSeizoenen

 

author avatar
Sanne Joosten

Contact

Adres

Sint Annastraat 50
6524 GE Nijmegen

024 3607034