Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Stress & burn-out coaching Nijmegen

Burn-Out begeleiding coaching re-integratie, verzuimbegeleiding, loopbaan coaching en outplacement in Nijmegen en omstreken, Arnhem, Ede, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Tiel, Breda, Tilburg, Velp, Roermond, Sittard en Maastricht
Hervind je kracht en krijg weer grip op je leven

Misschien loop je al te lang met stress gerelateerde klachten. En heb je moeite met het aangeven van je eigen grenzen? Moeilijk ‘nee’ zeggen of heb je last van concentratieproblemen, weinig energie en kom je maar niet uit je hoofd. Mogelijk speelt een burn-out dan een rol. Langdurige stress kan zorgen voor een ernstige overbelasting én kan een teken zijn dat er bepaalde zaken in je leven (nog) niet goed gaan en aandacht nodig hebben. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van een burn-out en naar jouw drijfveren in het leven. Ken je jouw drijfveren? Hoe krijg je meer grip op je leven?

Integraal maatwerk traject – Op weg naar herstel

Nieuwe Sporen begeleidt mensen met stress en burn-outklachten naar eigen werk of richting ander passend werk. Onze coaches weten als geen ander waar jij in je werk en leven tegenaan kunt lopen. Daarom werken we vanuit een volledig aanbod waarbij beweging, leefstijl, opbouwen belastbaarheid, personal coaching en oriëntatie op de arbeidsmarkt naast elkaar lopen. Aandacht voor zowel fysieke, mentale, emotionele als sociale balans zorgt ervoor dat jij je eigen kracht weer hervindt. En beter leert omgaan met de valkuilen die kunnen leiden tot een burn-out. Omdat ieder mens uniek is en iedere burn-out zich anders kan uiten, werken wij met een plan van aanpak dat is afgestemd op jouw hulpvraag en behoeften. Wij geloven in de kracht en het effect van maatwerk. Binnen elk traject doorlopen we een aantal fasen.

Fase 1 – Intake & Inventarisering
In de eerste fase maak je kennis met je coach van Nieuwe Sporen. Door middel van een intakegesprek stellen we een persoonlijk plan op, gericht op 4 deelaspecten:
▪ In beweging te komen
▪ Leefstijl
▪ Opbouw belastbaarheid
▪ Omgaan met belemmerende factoren
In deze fase van je herstel is de aandacht vooral gericht op bewustwording en acceptatie.

Fase 2 – In beweging komen & Opbouwen belastbaarheid
We maken een begin met het uitvoeren van de doelen uit je persoonlijk plan. Naast rust en ontspanning is het belangrijk om in beweging te komen en (meer) contact met je lichaam en geest te maken. We onderzoeken welke activiteit goed bij jou past. Dat kan een actieve sport zijn, maar ook mindfulness, yoga, vrijwilligerswerk of wandelen in de natuur. Indien gewenst kan wandelcoaching vanuit Nieuwe Sporen ingezet worden. Ook starten we met personal coaching voor het positief ombuigen van belemmerende overtuigingen. Deze fase is erop gericht om jou weer in je kracht te zetten.

Fase 3 – Werkfit maken
Samen met de coach van Nieuwe Sporen doen we een tussenmeting in je proces naar herstel: waar sta je? Waar heb je behoefte aan en welke thema’s hebben nog aandacht nodig? Samen inventariseren we jouw arbeidswensen en ondernemen we de eerste stap naar de arbeidsmarkt. Dit kan door middel van een werkherstelplek, werkervaringsplek (WEP) of vrijwilligerswerk bij o.a. Dichterbij of DeSeizoenen.

Fase 4 – Passende en haalbare vervolgacties
Vanuit de opgedane ervaringen onderzoeken we wat passende en haalbare vervolgacties zijn op het gebied van werk en/of opleiding. Samen stellen we hiervoor een concreet uitstroomadvies op.

Stress & burn-out coaching Nijmegen

In deze fase moet er een nieuwe werk-privé balans gevonden worden. Nieuwe Sporen is een re-integratiebureau waar preventie hoog in het vaandel staat. Elke medewerker is van waarde en voor elke organisatie is het van groot belang dat medewerkers na een werkdag weer voldaan naar huis gaan. Onze coaches zijn actief in de regio’s Nijmegen en omgeving, Rivierenland, Noordoost-Brabant en Zuid Brabant, Noord Limburg en de regio’s Rotterdam en Den Haag.

Informatie en aanmelden

De gesprekken met onze coach vinden plaats op een locatie naar wens. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis en vrijblijvend gesprek.

office@nieuwesporen.nl
▪ 024 – 360 70 34
▪ Sint Annastraat 50, 6524 GE Nijmegen

author avatar
Sanne Joosten

Contact

Adres

Sint Annastraat 50
6524 GE Nijmegen

024 3607034