Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Tijd voor een vitaliteitscoach?

Een werknemer die geregeld met een rotgevoel naar zijn of haar werk gaat, valt vroeg of laat uit. Daar is niemand bij gebaat. Een vitaliteitscoach kan dit voorkomen. De vitaliteitscoach van Nieuwe Sporen is een ervaren coach die als geen ander weet waar je in je werk tegenaan kunt lopen. Samen met uw werknemer bekijkt hij welke stappen nodig en mogelijk zijn om weer plezier te krijgen in het werk. De gesprekken vinden in een vertrouwelijke setting plaats, los van de werkgever.

Lees meer over vitaliteitscoaching van Nieuwe Sporen.

Vitaliteitscoaching Nieuwe Sporen

 

De vitaliteitscoach: daar kun je op vertrouwen

De vitaliteitscoach van Nieuwe Sporen is een ervaren coach die als geen ander weet waar je in je werk allemaal tegenaan kunt lopen. Luisteren kan hij als de beste. Hij draagt oplossingen aan en helpt jou om die stapsgewijs uit te voeren. De gesprekken die jullie hebben, zijn absoluut vertrouwelijk. We bekijken samen wat jouw behoeften zijn, welke hulp je nodig hebt en welke stappen je zelf kunt nemen. Plezier in je werk, is heel wat waard!

Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe balans tussen werk en levensfase.

Informatie en aanmelden

De gesprekken met de vitaliteitscoach vinden plaats op een locatie naar wens. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis en vrijblijvend gesprek.

▪ E-mail: office@nieuwesporen.nl
▪ Telefoon: 024 – 360 70 34
▪ Adres: Sint Annastraat 50, 6524 GE Nijmegen

author avatar
Sanne Joosten

Contact

Adres

Sint Annastraat 50
6524 GE Nijmegen

024 3607034