Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Re-integratie Amersfoort

Nieuwe Sporen is een sociaal bewogen, mensgericht re-integratiebedrijf met een zakelijke inslag. Wij hebben kennis van re-integratie, 1e, 2e en 3e spoor, verzuimbegeleiding, UWV Trajecten, loopbaancoaching, outplacement en herstelcoaching. Onze visie is dat ieder mens talenten heeft. Dit vormt voor ons dé uitdaging om het voor de kandidaat mogelijk te maken succesvol aan het werk te gaan. Wij zijn een re-integratiebureau waar preventie hoog in het vaandel staat. We helpen mensen bij het vinden van een duurzaam passende baan. Elke medewerker is van waarde en voor elke organisatie is het van groot belang dat medewerkers na een werkdag voldaan naar huis gaan.

SAMEN werken staat bij Nieuwe Sporen voorop en daarmee bedoelen we (ook): Snelheid,Aandacht, Maatwerk, Ervaring en Netwerken.

  • Snelheid: We streven naar een kort traject richting werk door korte lijnen en regelmatig contact met zowel werkgevers als werknemers. Evaluaties met de coach worden periodiek uitgevoerd om re-integratiedoelen aan te passen.
  • Aandacht: In een fase waarin motivatie en inzet mogelijk niet optimaal zijn, bieden we persoonlijke aandacht en betrokkenheid. We richten ons op de wensen en mogelijkheden van de werknemer, begeleiden bij solliciteren en ondersteunen bij werkervaringsplekken.
  • Maatwerk: Elk re-integratietraject begint met een intake en een plan op maat. We werken met modules om het traject goed aan te laten sluiten bij de fase van de werknemer. Een vrijblijvend gesprek geeft inzicht in de beschikbare modules en maatwerktrajecten.
  • Ervaring: Met jarenlange ervaring begrijpen we het re-integratieproces als geen ander. Ons doelgerichte plan is gebaseerd op kennis van werkplekken, sociale zekerheid, arbeidspsychologie, de arbeidsmarkt en mensen in het algemeen.
  • Netwerk: Ons uitgebreide netwerk met bedrijven in de regio tussen Arnhem en Nijmegen vergroot de kans op het vinden van een passende baan. Persoonlijke contacten en lokale kennis spelen een waardevolle rol bij het gunnen van werk aan onze cliënten.

Contact

Adres

Het Coachhuis
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

Wil je meer informatie over re-integratie in Amersfoort?

Voor een afspraak op een van onze vestigingen, kunt u bellen naar ons algemene telefoonnummer 085 822 4110 of een mailtje sturen naar office@nieuwesporen.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Re-integratie Nieuwe Sporen verzuimbegeleiding, loopbaan coaching en outplacement