Nieuwe Sporen | Wie zijn wij?
1174
page-template-default,page,page-id-1174,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Wie zijn wij?

Richard Ankoné

Richard Ankoné – Directeur / Senior coach

Locatie Nijmegen, Rotterdam
Ik ben een motivator in hart en nieren. Meedenken, mensen aanmoedigen, enthousiast maken, in beweging krijgen, dat is mijn passie. En daar heb ik mijn vak van gemaakt. Vers van de opleiding, begon ik in de jaren negentig als arbeidsbemiddelaar bij ‘Het Arbeidsbureau’ en groeide verder in de wereld van re-integratie. Als jobhunter, coach, trainer, accountmanager en projectmanager. Maar ook als netwerker. In de loop van de jaren heb ik een breed (regionaal) netwerk opgebouwd en dat is een belangrijke pré in deze wereld. De sociale zekerheid kent veel regels, maar mensen in beweging krijgen in feite maar één: wees eerlijk naar jezelf en naar elkaar.  Dat levert de beste contacten en beste oplossingen op!

 

Neeltje van Alebeek – Senior (job) coach / Mediator / Trainer

Locatie Nijmegen, Den Bosch, Venlo
Mijn drijfveren zijn mijn natuurlijke nieuwsgierigheid en leergierigheid. Mijn passie om anderen te begrijpen en hen de handvatten te geven om zichzelf, de ander en de wereld te kunnen begrijpen, maken dat ik als seniorcoach een aanvullende bijdrage lever aan Nieuwe Sporen.
Ik zit heerlijk in mijn vel als ik een groep de energie kan geven waardoor individuen tot bloei komen. Mijn jarenlange onderwijservaring en werkzaamheden als trainer zijn mijn gereedschap ten aanzien van groepsdynamica. Het gereedschap wat ik meeneem als mediator zorgt ervoor dat zowel werkgever als werknemer in een open communicatie hun behoeftes op elkaar kunnen afstemmen. Samen met Nieuwe Sporen slaan  we de weg in naar verbinding

 

Max Koekkoek – Coach / Arbeidsbemiddelaar 

Locatie Nijmegen, Venlo
Als stagiair begonnen bij Nieuwe Sporen, heb ik veel geleerd over de arbeidsmarkt, over het begeleiden van mensen en over mezelf. Nu als coach en arbeidsbemiddelaar wil ik deze kennis  en ervaring gebruiken om mensen te helpen bij een nieuwe start en ze voor te bereiden op de toekomst. Ook het ik geleerd dat met mensen werken maatwerk is. Zo probeer ik voor iedereen de beste aanpak te vinden.

 

 

 

albert-r-zijn

Albert Struikenkamp – Senior coach / Projectleider

Locatie Utrecht, Rotterdam
Ik ben een echte Human resource man. Al meer dan 20 jaren heb ik in bedrijven gewerkt als HR-manager en gewerkt aan de in-, door- en uitstroom van personeel. Ik heb me de laatste jaren meer toegelegd op de mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ik vind dat bedrijven en de overheid hun verantwoordelijkheid moeten nemen om iedereen een kans te geven op werk. Hoe lastig dat soms ook is te realiseren. Ik wil graag de mensen voorbereiden op betaald werk en de werkgevers voorbereiden op werken met personen met een belemmering. Mijn motivatie haal ik uit het feit dat er een succesvolle plaatsing heeft plaats gevonden die ook duurzaam blijkt.

 

 

Elize Wessels – Officemanager / Coach

Locatie Nijmegen
Mijn persoonlijke missie omschrijf ik graag met de woorden ‘de weg vrijmaken’. De weg vrijmaken voor een individu, team en/of organisatie. Als officemanager binnen Nieuwe Sporen richt ik me op het soepel laten verlopen van de interne bedrijfsprocessen. Als coach richt ik me op het bijdragen van het (her) ontdekken van zichzelf en persoonlijke drijfveren. Dit doe ik door o.a. te ondersteunen, onderzoeken, voeden en vooruit te kijken. Hierbij kan ik putten uit een prettig reservoir: de opleiding Personeel & Arbeid en mijn werkervaring binnen HR, verzuim en officemanagement. Ruimte voor plezier, verbinding en groei is hierin voor mij een mooi uitgangspunt. Het uiteindelijke rendement waar ik me graag voor inzet: Nieuwe Sporen die vanuit een solide basis haar omgeving authentiek tegemoet treedt en zich hier creatief en duurzaam op afstemt!

 

foto-veerle-website

Veerle Evertz – Junior coach / Arbeidsbemiddelaar 

Locatie Nijmegen, Venlo
Door op een positieve manier te coachen probeer ik mensen te motiveren: complimenteren, op zoek gaan naar iemand zijn kracht, te kijken naar wat iemand wil en wat iemand kan. Mensen kunnen het meeste bereiken wanneer ze zelf gemotiveerd zijn, er zelf achter staan en er zelf in geloven. Door aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van de ander bereik je in mijn ogen een duurzaam resultaat. Als junior coach bij Nieuwe Sporen draag ik op die manier graag bij aan het opnieuw vinden van de juiste match. Ik ben klaar voor een nieuw spoor en u?

 

Marga Manders – Senior coach

Locatie Nijmegen
Ervaren en bezielde coach/trainer die werkt met keuze-verander- en ontwikkelvragen, in de verschillende fases van het leven. Voorbeelden:
– op werkgebied: loopbaan-participatie-re-integratie-spoor 2
– aan het einde van het werkend bestaan: bij of na pensioen
– bij gezondheidsproblemen zoals burn-out of andere ziektes
– als lifecoach: naast de inhoudelijke coaching ook aanpak van praktische zaken.

 

Ruud Lukkezen – Senior coach

Locatie Nijmegen
Plezier, voldoening en waardering uit mijn werk halen ervaar ik dagelijks als mijn grootste drijfveer, zowel voor mijzelf als voor mijn cliënten. Respect, vertrouwen en waardering brengt het beste in mensen naar boven.

Mijn werkervaringen binnen het bedrijfsleven en in de zorg maken mij in staat de belangen van de betrokken partijen in beeld te brengen en af te wegen. In de rol van spin in ’t web voel ik me helemaal in mijn element. Hierbij mensen onderling verbinden zie ik als een mooie uitdaging. Het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen opent in mijn beleving de weg naar nieuwe sporen.

 

Jeanne Kuijpers – Senior coach

Locatie Nijmegen
Mensgericht, doelgericht en resultaatgericht. Zó sta ik in mijn leven en in mijn werk! Het is mijn drive om anderen te stimuleren, het beste uit zichzelf te halen. Sleutelbegrippen hierbij zijn het versterken van zelfvertrouwen en geloof in eigen mogelijkheden. Mijn communicatiestijl is helder, respectvol en enthousiasmerend, en confronterend waar nodig.

Vanuit betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid ga ik samen met jou op zoek naar je talenten, ambities en innerlijke drijfveren, en ondersteun ik jou graag bij de volgende stappen in je loopbaan. Mijn missie is geslaagd als alle betrokkenen tevreden zijn met het behaalde resultaat.

 

Esther de Weijer – Senior coach

Locatie Nijmegen
Als loopbaancoach ben ik te typeren als iemand die intuïtief de goede vragen stelt vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de drijfveren van mensen en daar inmiddels blind op durft te vertrouwen. Ik heb een zeer directe en resultaatgerichte aanpak die vooral voortkomt uit betrokkenheid. Mijn doel is mensen te helpen met hun loopbaanvragen en het vinden van een nieuw perspectief. Ik ga uit van de kwaliteiten die ieder mens heeft en zoek steeds naar ieders authenticiteit. Het individu is het uitgangspunt. Met mijn aanpak help ik bij het onderzoeken en vinden van zijn of haar unieke toegevoegde waarde. “Doe datgene waar je goed in bent, durf je eigen leven te leiden en maak autonome keuzes. Omgaan met je kwetsbaarheid maakt je een sterk mens.” Het is voor een medewerker een enorme winst om deel te blijven of gaan nemen aan het werkende leven. Door helder en open te communiceren en door mijn kennis van de wet en regelgeving ondersteun ik alle partijen om dit doel te bereiken. Mijn kracht schuilt in jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een grote passie voor mijn vak.

 

Danny Reijmers – Jobhunter

Locatie Nijmegen
Als sollicitatiecoach, jobhunter en junior loopbaancoach geef ik ondersteuning bij het creëren van een toekomstvisie, dan wel het vinden van een passende baan. Verbeeldingskracht en visualisatie zijn, los van de verschillende tests – analyses en onderzoeken, in mijn optiek erg belangrijk. Onze talenten en dromen zijn via de natuurwetten in ons verankerd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat iedereen zijn dromen kan najagen, dit is immers wie wij zijn. Leven vanuit onze potentie! Mijn motto is dan ook “droom groot, begin klein, blijf positief.” Mijn afgeronde opleiding ‘Human Resource Management – Psychologie’ geeft mij theoretische kaders, maar ik put vooral uit mijn persoonlijke ervaring. Naast mijn passie voor loopbaanbegeleiding, houd ik mij onder andere bezig met muziek, skiën, reizen en lezen. Graag ga ik met jou in gesprek over jouw passie en interesses en ondersteun ik jou in het vinden van jouw nieuwe spoor. Tot snel bij Nieuwe Sporen. Danny Reijmers.

 

Babet Söhne – Senior coach

Locatie Rotterdam / Den Haag
Mijn HR-achtergrond heb ik een aantal jaren geleden aangevuld met een coachopleiding en verschillende cursussen om mijn coachvaardigheden te ontwikkelen. Mensen verder helpen met hun levensloop en loopbaan is voor mij energie gevend. Samen aan het werk om verder te komen kan wat mij betreft vanuit verschillende niveaus. Gaan we je kwaliteiten onderzoeken? Of weet je die al en kunnen we direct acties ondernemen op de arbeidsmarkt? Kenmerkend voor mij is dat ik positief ingesteld ben en anderen mee kan nemen in die positiviteit. Actie, planning en aandacht geven helpen mij tevens om mijn doelen te bereiken. Ik ben dan ook iemand die praktisch en proactief aan de slag gaat om het resultaat te behalen.

 

Marina van Riet-Kalčik – Senior coach / Casemanager

Locatie Nijmegen, Arnhem
Mijn persoonlijke drive om met mensen te werken, heeft te maken met het feit dat ieder mens en iedere organisatie anders is. Mijn loopbaan is begonnen in de re-integratie en coaching van mensen met diverse achtergronden en problematieken. Afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in preventie & verzuim- en ziektewet en conflictbemiddeling binnen MKB branche. Ik ben betrokken, gedreven gesprekspartner die vanuit een grote interesse voor de ander, beschikbaar is om te ondersteunen daar waar nodig is.

 

 

Marion Hoogstede – Senior Coach (CMI RL en Noloc gecertificeerd)

Locatie Nijmegen
Het is mijn passie om mensen nieuwe perspectief te laten ontdekken via werk. Het is écht mogelijk om met plezier naar je werk te gaan! Als je werk kiest dat bij je past, verheug je je misschien zelfs op de volgende werkdag. Ik weet dit uit eigen ervaring en ik gun het een ander ook. Werk betekent een inkomen, een netwerk, afleiding, een referentiekader, zingeving en misschien nog wel meer voor jou. Werk verrichten dat (mentaal en/of fysiek) niet bij je past, kan je uitputten en uiteindelijk ziek maken. Het is daarom heel belangrijk om je eigen waarden en normen, werkstijlen, competenties, valkuilen en leerdoelen goed te kennen voor je (nieuwe) keuzes maakt. En vanuit je nieuwe inzichten kom je tot actie! Na meer dan 40 jaar in het P&O vakgebied te hebben gewerkt, als coach, adviseur, coördinator en HR-manager heb ik op mijn 57e besloten mij te richten op taken die mij energie en werkplezier gaven. Die vond ik in het beroep van loopbaanadviseur en (re-integratie) coach.
Mijn talent: invoelend vermogen, energiek, verbindend, praktisch ingesteld, ondernemerschap. Mijn motto is: Talent krijgt nog meer waarde als je het benut!

 

Danny Crombag – Systeembeheerder & Administratieve/facilitaire ondersteuning

Locatie Nijmegen
In 2000 heb ik een opleiding gevolgd als technisch systeembeheerder. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest als administratief medewerker bij diverse culturele instellingen. Sinds 2017 werk ik bij Nieuwe Sporen in het systeembeheer en de administratieve/facilitaire ondersteuning. Mijn taak in het bedrijf is om de coaches zo veel mogelijk ter zijde te staan.