Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Over ons

Samenwerken met Nieuwe Sporen in Nijmegen en omstreken, Arnhem, Ede, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Tiel, Breda, Tilburg, Velp, Roermond, Sittard en Maastricht re-integratie, verzuimbegeleiding, loopbaan coaching en outplacement
Re-integratiebureau Nijmegen

Nieuwe Sporen is een sociaal bewogen, mensgericht re-integratiebedrijf met een zakelijke inslag. Wij hebben kennis van re-integratie, verzuimbegeleiding, loopbaan coaching en outplacement. Onze visie is dat ieder mens talenten heeft. Dit vormt voor ons dé uitdaging om het voor de kandidaat mogelijk te maken succesvol aan het werk te gaan. Wij zijn een re-integratiebureau waar preventie hoog in het vaandel staat. We helpen mensen bij het vinden van een duurzaam passende baan. Elke medewerker is van waarde en voor elke organisatie is het van groot belang dat medewerkers na een werkdag voldaan naar huis gaan. Onze coaches zijn actief in de regio’s Nijmegen en omstreken, Arnhem, Ede, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Tiel, Breda, Tilburg, Velp, Roermond, Sittard en Maastricht

Specialisten re-integratie Nijmegen 

S.A.M.E.N werken staat bij ons voorop:

Snelheid
Wij streven ernaar om de route naar werk voor de werknemer zo kort mogelijk te houden. En dat betekent wat ons betreft: korte lijnen en (zeer) regelmatig contact. Met u, maar vooral ook met uw werknemer. En natuurlijk met onze partners die ons kunnen helpen in het traject naar werk. Periodiek zal de coach van Nieuwe Sporen samen met werknemer en werkgever het traject evalueren en waar nodig re-integratiedoelen bijstellen.

Aandacht
Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn extra belangrijk in een fase waarin de motivatie en inzet van uw werknemer wellicht niet optimaal is. We besteden daarom veel aandacht aan de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Wat heeft hij/zij geleerd in zijn loopbaan? Waar gaat iemands hart naar uit? Welk werk past daarbij? Wat zijn de mogelijkheden om dit werk te gaan doen? Desgewenst begeleidt onze coach de cliënt bij het solliciteren. Hij gaat mee naar het sollicitatiegesprek en bezoekt de (mogelijke) nieuwe werkgever. Bij een werkervaringsplek worden afspraken gemaakt over werktaken en arbeidsvoorwaarden. Van de evaluaties ontvangt u een rapportage.

Maatwerk
Ieder re-integratietraject begint met een intake en re-integratieplan. Vervolgens zijn er verschillende wegen mogelijk om uw werknemer te begeleiden naar passend werk. Om het re-integratietraject zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de fase waarin uw werknemer zich bevindt, werken wij met modules. Hier vindt u een overzicht van alle modules. In een vrijblijvend gesprek lichten wij deze modules graag toe en kunt u besluiten of en voor welk maatwerktraject u kiest. De duur van het volledige re-integratietraject varieert van 6, 9 tot 12 maanden. Verlenging van de trajectduur is uiteraard bespreekbaar.

Ervaring
Nieuwe Sporen heeft jarenlange ervaring in huis. Wij snappen het proces waar werknemer en werkgever doorheen gaan als geen ander, en vertalen dit in een persoonlijk en doelgericht re-integratieplan. Kennis van de werkplek, sociale zekerheid, arbeidspsychologie, de arbeidsmarkt en van mensen in het algemeen, helpen ons daarbij.

Netwerk
Om een passende baan te vinden is een goed netwerk nodig. De coaches van Nieuwe Sporen onderhouden sinds jaar en dag contacten met grote en kleine bedrijven in de regio tussen Arnhem en Nijmegen. Zij wonen en werken zelf in het gebied en kennen de lokale markt goed. Onze persoonlijke contacten zijn waardevol bij het gunnen van werk aan de cliënten in ons bestand.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Nieuwe Sporen of onze diensten? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis en vrijblijvend gesprek.

 

Contact

Adres

Sint Annastraat 50
6524 GE Nijmegen