Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.

Samenwerking Zinzia en Nieuwe Sporen

In maart 2018 is de samenwerking van start gegaan tussen Zinzia en Nieuwe Sporen, omdat beide partijen geloven in de winst van goede preventie. Het is belangrijk dat mensen met plezier naar het werk gaan en wanneer dit niet (meer) het geval is dit bespreekbaar te maken. Daarom hebben we dit handen en voeten gegeven in de vorm van een vitaliteitscoach. Deze samenwerking is gebaseerd op de volgende uitgangspunten;

  • Als medewerker sta je centraal binnen een organisatie
  • Het volgen van je hart is de basis voor duurzaam werkplezier
  • Je bent samen met je werkgever verantwoordelijk voor dit werkplezier

Werken aan je vitaliteit

De vitaliteitscoach van Nieuwe Sporen heeft ervaring met verschillende soorten van begeleiding en bekijkt samen met de cliënt wat de behoeften zijn, welke hulp er nodig is en welke stappen de cliënt zelf kan nemen. De vervolgstappen die worden afgesproken, worden gedeeld met de leidinggevende/HR-adviseur, zodat binnen het werk hierop ingespeeld kan worden.

Werkwijze

Vanaf 1 maart 2018 kunnen mensen zich aanmelden voor een afspraak bij de vitaliteitscoach. De gesprekken vinden plaats op een locatie naar wens. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden via:

  • E-mail: office@nieuwesporen.nl
  • Telefoon: 024 -360 70 34

De inzet van de vitaliteitscoach is vooralsnog een pilot voor een periode van drie maanden.

Nieuwe Sporen helpt mensen bij het vinden van nieuwe balans tussen werk en levensfase. Meer informatie over ons kun je vinden op onze website www.nieuwesporen.nl.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de vitaliteitscoach? Download dan hier onze flyer.

Samenwerking Nieuwe Sporen en Zinzia

 

author avatar
Sanne Joosten

Contact

Adres

Sint Annastraat 50
6524 GE Nijmegen

024 3607034